Goodie Bag | Blogimiitti 2016

Heipparalla, kerroinkin viime postauksessa, että kävin n. 2 viikkoa sitten Sofian ja Lindan järjestämissä blogimiittissä. Saimme sieltä lahjakassin, jonka sisällöstä lupasin postata teille sitten myöhemmin ja tässä sitä nyt ollaan!

Haluaisin kertoa, että en valitettavasti kaikkia tuotteita pääsyt kokeilemaan, mutta koitan silti niistäkin jotain tietoa etsiä teille :)

IMG_4936_Fotor2



IMG_5016_Fotor7
Vitamin E Aqua Boost Essence Lotion hoitovesi on hyvä kasvojen kosteuttaja ihonpuhdistuksen jälkeen, sen antioksidanttinen E-vitamiinin tarkoituksena on suojata ihoa ympäristön haittavaikutuksilta, kuten auringolta, ilmansaasteilta ja tupakansavulta sekä parantaa ihon kuntoa ja ehkäistä ihon ennenaikaista vanhenemista. Olen käyttänyt tätä, joka päivä kasvojen puhdituksen jälkeen ja lisään siihen päälle Miracle worker päivä-/yövoidetta.




IMG_4988_Fotor1
Lumene kulmaväriä kokeilin nähdäkseni saanko siitä millaisen lopputuloksen ja voin kertoa, että olin suht. tyytyväinen saamaani lopputulokseen. Olen onneksi ennenkin käyttänyt puuterimaisia kulmavärejä, mutta pidän enemmän vahamaisista kulmaväreistä sillä ne kestävät mielestäni paljon kauemmin.

IMG_5002_Fotor10
Miracle worker päivä-/yövoide on ollut minulla käytössä päivittäin kahden viikon ajan. Levitän sitä Vitamin E Aqua Boost Essence Lotion käytön jälkeen kasvoille aamu/illoin, kosteuttaakseni ihoani. Vaikka tämä onkin ikääntymistä estävä päivä-/yövoide niin kyllä sitä voi silti käyttää ihon kosteuttajana.

IMG_4944_Fotor4
Vaseline spray vartalovoidetta käytän myös päivittäin. Minulle se sopii parhaiten jos kosteutan sillä ihoania n.2-3 kertaa päivässä, sillä ihoni kuivuu todella nopeasti päivän mittaan, erityisesti käsistä,  sääristä ja jaloista :/

IMG_5036_Fotor5
Vitalis ihonhoitovoide on ollut minulla käytössä enemmänkin huulirasvana, mutta se soveltuu myös hyvin käsi- ja kynsinauhavoiteena. Tämä on hyvä jos sinulla on todella kuivat kädet! Saat tällä hoidettua kädet ja huulet samanaikaisesti.

IMG_4972_Fotor14
Favora aurinkovoide SPF50, on tarkoitettu kasvoille levitettäväksi ennen aurinkoon menemistä. En pääsyt kokeilemaan sitä vielä, kun ei Suomessa nyt ole ollut hirveän aurinkoista viime aikoina :/. 
Tämä olisi ollut todella hyvä Kroatiassa, se olisi pitänyt hyvin huolta kasvoistani aamu/illoin, ilman meikkiä tai meikin alla. 


RUOHONJUURI 

IMG_5044_Fotor13

IMG_5064_Fotor11
Raw chocolate mulberry on luomunaineksista valmistettuja raakasuklaakuorrutettuja palleroita. Söimme niitä pikku Jayjayn kanssa (veljenpoikani). Olivat todella hyviä pikku suklaapalleroita! Pikku Jayjay käsi oli kokoajan siinä :D taidan ostaa hänelle näitä ensi kerralla, kun tulee taas kylään <3

IMG_5043_Fotor6
Snack Better Getraw raakapatukka oli ihanan täyteläinen, se sopii hyvin välipalaksi jos olet kiireinen henkilö.

IMG_4955_Fotor9

IMG_4995_Fotor8
Konjac sponge oli aivan ihana! Kokeilin sitä ensimmäistä kertaa tänään ja voin sanoa, että jos aiot ostaa sellaisen itsellesi, niin suosittelen seuraaman pakkauksessa annettuja ohjeita tarkasti, niin saat siitä ihanan pehmeän tuntuisen sienen.


BANGERHEAD

IMG_4950_Fotor12
Fresh Me Up!- kuivashampoota en valitettavasti pääsyt kokeilemaan, sillä minulla on tällä hetkellä letit päässä :/, mutta voin kertoa siitä ihan lyhyesti pientä infoa. Fesh Me Up -kuivashamppoo on tarkoitettu käytettäväksi hiuksiin pesujen välissä, jolloin se jättää kuivan ja mattapintaisen lopputuloksen hiuksille ja imee samalla itseensä hiuspohjan rasvaisuutta samalla kun se tuuheuttaa hiuksia. 


HURRAW

IMG_5028_Fotor3
Sun Balm huulivoiteessa kerrotaan olevan SF15 suojakerrosta aurinkoa vastaan, aivan mahtava uutinen minulle, tästä tuli nyt uusi matkahuulirasvani. Voin suojata sillä huuliani kesäisin!

Olen käyttänyt aika paljon Papaija-ananas huulivoidetta, se saa huulista todella pehmeän tuntuiset ja  sen lisääksi se tuoksuu trooppiselta taivaalta.


Haluaisin vielä kiittää meijän ihanat sponsorit ja Sofiaa ja Lindaa <3



4 kommenttia

  1. Todella kivan postauksen oot tehnyt!:) Tuo Vaseline spray on hyvä tuote. Uskon, että tykkäät myös tuosta kuivashampoosta, itse oon nyt käyttänyt tuota useamman kerran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina <3 Joo Vaselinea olen pitkään halunnutkin kokeilla, joten kiva päästä nyt vihdoinkin. Joo aika moni kirjoitti kuivashamppoosta positiivista, sen tuoksu oli kehuttu aika paljon.

      Poista
  2. Ihanasti olit kuvaillut nämä ja kertonut kaikista tuotteista<3 Mun mielestä vahamaisilla kulmaväreillä saa myös kestävämmän lopputuloksen, mutta jotenkin miellän puuteriset värit ja kulmakynät vähän helpommiksi käyttää :D Toi Vaselinen sprayvoide on ihan mahtava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Joo, itse käytän tällä hetkellä Nyxin vahamaista kulmäväriä, se on ollut hyvä, mutta haluaisin kokeilla vielä anastasian kulmaväriä, sillä se on kuulema todella hyvä! Vaseline spray on mahtava, todella helppo tuote.

      Poista

Kiitos kommentista!