Back To School

Palasin viime viikolla Ruotsin lomalta suoraan koulun penkille, jotenkin ensimmäinen kouluviikko ammattikorkeakoulussa tuntui todella raskaalta, nyt on jo toinen viikko meneillään ja olen yhä hukassa :D

Nyt syksyllä viimeinkin aloitin varsinnaiset suuntautumisopintoni ja päätin, että keväällä 2017 aloitan työharjoittelu ja opinnäytetyön teko. Minulla on ollut hirveästi suunnitelmia, mutta tiedän pystyväni hoitaa kaikki kunhan pääsen vauhtiin opinnoissa. Onneksi on hyvä kalenteri, joka pitää minut ajantasalla koulun suhteen sekä hyviä projektiryhmiä eri kursseilla, joten ei pitäisi olla mitään huolta, olenhan kuitenkin pärjänyt nyt 1,5vuotta koululla ilman mitään ongelmaa, joten pärjään varmasti vielä ens syksyyn valmistujaisiin saakka, kunhan muistan pitää mielessäni miksi olen täällä ja mitä haluan saavuttaa!!

Tätä raskasta syksyä helpottaa se tieto, että kesän lopussa tuli vähennettyä työvuoroja, jotta voisin keskittyä täysillä koulunkäyntiin ja ehkä hyvällä tuurilla saan loihdittua itselleni hyvät arvosanat jokaisesta kurssista. Olen yllättänyt itseäni moneen otteeseen ja pärjänyt koulussa paremmin kuin osasin kuvitella, joten kunhan jatkan tätä samaa rataa niin tulen varmasti pärjäämän nyt ja tulevaisuudessa.

syksy

Mitenkäs teijän eka kouluviikko meni?







4 kommenttia

  1. Tsemppiä kouluun! :) Kun uskoo itseensä ja on tavotteita/unelmia joita haluaa saavuttaa, niin kaikki menee paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina tsempistä<3 Mä tarvitsen kaikki onni, että saan suoritettua tämän :D

      Poista
  2. Onnea, kyllä se hyvin menee!:) Täällä päin on jo käyty kuukausi koulua, ja syyslomaa odotellaan kovasti:D
    SofiaMenbere / http://www.lily.fi/blogit/menbere

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustuksesta, onnea itsellesikin sinne suuntaan!<3
      hahahhahaha voin kuvitella kuinka moni koululainen laskee päiviä kunnes syysloma alkaa :D en kyllä tuu ikinä tajuamaan miksi niin monella alkaa koulu eripäivinä :/

      Poista

Kiitos kommentista!