Auntie's Little Prince

Soitin pari viikkoa sitten pikku veljelleni ja pyysin saada hänen pikku poikansa Jay minulle hoitoon viikonlopuksi. En hirveästi ole viettänyt aikaa Jayn kanssa koulun ja töiden takia plus asuin Lontoossa kun hän syntyi :/ .

jay1

Jayn kanssa viikonloppu tuntui menevän suht. nopeasti, hän vaan hymyili, nauroi, juoksenteli asunnossani ja huuteleen: "täti täti katso" ja irvisti :D. Hänen kanssaan ei ollut kertaakan tylsää!

Jay oli niin ihana, kunnon iso poika, joka yhä opettelee käymään pottalla. Jay:llä oli tapan tulla luokseni ja sanoa: "pissa pissa" tai "potta potta" :D ja jos häntä ei kuunnella heti ekalla tai tokalla kerralla tai en sillä hetkellä huomioi häntä, hän ärsyyntyi ja kiukuteli.

jay2

Jay3

Oli ihana saada viettää aikaa veljenpoikani kanssa kahdestaan ja tehdä kaikkea kivaa yhdessä.
Lapset kasvavat niin nopeasti, joten minulle tälläinen yhteinen viikonloppu bilettämisen, työn tai yksin kotona hengailun sijasta oli täydellistä.

Rakastan lapsia ja on aina ihana viettää aikaa veljenlasteni tai kummilasteni kanssa, heidän kanssa ei kyllä ehdi ikinä olla tylsää. En malta odottaa saada pikku Jay taas kylään.















10 kommenttia

  1. voi miten suloinen hurmuri! ♥♥ myös mulle aika sukulaisten lasten ja varsinkin oman kummipojan kanssa on todella tärkeää, ja harmittaa kun nähdään liian harvoin! kuitenkin ne harvat hetket on kultaakin kalliimpia. ihana postaus! :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 aika menee aivan liian nopeasti, tänään ne on vielä pieniä ja huomenna yhtäkkiä ne onkin jo menossa ekalle luokkalle! Koitetaan vielä nauttia tästä ajasta ku ollaan vielä "cool" täti ;)

      Poista
  2. Sun veljenpoika on niiiin söpö <3

    VastaaPoista
  3. Voi miten suloinen pikkuinen<3 :) Mua harmittaa, kun tulee nähtyä omien siskojeni lapsia melko harvoin, kun ei asuta kovin lähekkäin :/ Mutta ne hetket, kun päästään näkemään on sitten sitäkin arvokkaampia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi, toivottavasti pääset pian näkemään siskon lapsiasi <3

      Poista
  4. Oii miten suloinen veljenpoika sulla on! <3 Mäkin rakastan viettää aikaa mun siskon kanssa, joka on nyt siis 7-vuotias :) Ihan parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapset pitää meijät nuorena, itse en jaksa käydä missään joten ihana ku Jay piti huolta, että täti liikkuu :D. Voi kuinka ihana, sun siskos on varmasti todella suloinen :) <3

      Poista

Kiitos kommentista!