UUSI ALKU


Tervetuloa uudet ja vanhat lukijat uudistettuun blogiini!

Uusille lukijoille haluaisin kertoa lyhyesti itsestäni, eli olen nainen pääkaupunkiseudulta ja opiskelen tällä hetkellä ammattikorkeakoulussa liiketalouslinjalla. Blogiini keskittyy lifestylen ja beautyn. Olen aivan innoissani uudesta blogisivustostani ja toivon, että saan teistä pitkä-aikaisia lukijoitani. 

Ja vanhoille lukijoille, tervetuloa ja toivottavasti pidätte uudesta layoutistani ja nautitte tästä blogista yhtä paljon kuin nautitte vanhasta blogistani A Little Taste Of Laetitia:sta. 

Kiitos vielä kerran ja Tervetuloa Amoris Laetitia -blogiin.

Welcome the new and the old readers to my improved blog.
To the new readers i would like to tell you guys a little bit of myself, am a women from Helsinki Finland and i study at the moment at the University of Applied Sciences for my bachelor degree in International Business. My blog will focus on lifestyle and beauty. I am so excited about my new blog site and i hope to get you to become my long-term readers.

And to the old readers, welcome and i hope you like my new layout and hope you guys will enjoy my new blog site as much as the old one 
A Little Taste Of Laetitia.

Thank you guys again and Welcome to Amoris Laetitia -blog.






4 kommenttia

  1. Täältä saat ainakin yhden ihan uuden lukijan! Vanha blogisi ei ollut tuttu, mutta pakko sekin on nyt käydä läpi. :) Tässä nykyisessä on ainakin tosi siisti ulkoasu, tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuinka ihana ja tervetuloa<3 Kaveri vähän siisti mun uuden blogin ulkoasua ja ihana kun pidät siitä, kerron hänelle että kehuit sitä :)

      Poista
  2. Heii, bongailin sut Lindan blogista ja täytyi tulla tsekkaamaan sun blogi! :) Mulle jäi siitä Lindan ja sun videosta tosi posotiivinen fiilis ja vaikutat ihan mahtavalta tyypiltä!☆ Jään ehottomasti seurailee sun kuulumisia..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih kiitos <3 ihana kun pidit siitä, toivottavasti muistit kommentoida Lindan Friend Tag postaukseen mitä haluaisit että kerron Lindasta seuraavassa kuvauksessa :)

      Poista

Kiitos kommentista!